Thursday, January 10, 2008

Boblere

Bare fordi man har en strikkekurv fyldt med halvfærdige projekter, kan man jo godt have nogle andre der står og banker på, ikke? Jeg er, som det nok fremgår af sidste indlæg, ikke lige den mest trofaste og målrettede strikker, så jeg vil ikke love at det andet bliver færdigt, før jeg går i gang...

For mig er det disse, der står øverst på listen:
Audrey, som jeg forelskede mig i første gang jeg så den. Billedet er lånt her. Jeg har garnet, mørkerødt, det eneste der forhindrer mig i at starte LIGE NU, er de projekter, der blev nævnt i sidste indlæg. Var det noget med en lille knit-along, Bodil?

Så er der denne her:
Cobblestone, den fødte klassiker. Helten skal naturligvis ikke være den eneste ægtemand i strikkeblogland, der ikke ejer en. Farven har været til debat. Originalen, og mange af dem, der ses rundt omkring har været i forskellige brunlige og gråbrune nuancer, meget passende når man nu skal skabe illusionen om brosten. Der er bare lige den hage ved det, at Helten ikke rigtig tager sig ud til sin fordel i brunt. Han er en skandinavisk type, og hans farver er blå og blågrå nuancer. Synes altså fruen, og han er normalt ikke typen, der går voldsomt op i den slags, bare modellen er rar at have på. Jeg have forestillet mig noget jeans- eller gråblåt shetlandsuld, dobbelt, så trøjen bliver let. Men da jeg skulle sælge modellen til han viste jeg ham Annes smukke udgave.

Mod alle odds har han nu udviklet egnet præferencer: Den skal være i salt-og-peber look, skal den! Til formålet er derfor her indkøbt en spole isblåt meleret og en spole jeansblåt. Gad vide hvordan det kommer til at tage sig ud...

Den foreløbigt sidste bobler er denne

Twist, som stammer herfra.
Jeg elsker snoninger, jeg elsker den lidt 50´agtige pasform og jeg elsker "skrædderagtige" detaljer. Dyrk lige de ærmer. Det er da flot håndværk!

Måske skulle jeg tage orlov et par måneder....

5 comments:

 1. Uuuhu Audrey er lækker, se så at komme igang ;-)

  Hvor er du heldig, at gemalen vil have en cobblestone.
  Min takkede pænt nej til tilbuddet med ordene "Jeg kan ikke lide farverne. Den ser iøvrigt kedelig, ud" - dette skal oversættes til: "jeg vil hellere have en aran eller fair isle sweater strikket på pind 3". Damn ingen hurtige projekter til fruen.

  p.s. En god ide at få slagtet nogle UFO'er. Vingesjalet er så stort et arbejde, at det skal være den rigtige farvekombination.

  ReplyDelete
 2. Ulla, det kunne aldrig falde ham ind, at det ene udelukker det andet...
  Det var faktisk synet af dit vingesjal, der overbeviste mig om, at mit eget måtte lade livet. Orange, good grief...

  ReplyDelete
 3. Dét er nogle lækre boblere, come on Lise, se dem på!! ;-)

  Jeg har i øvrigt IKKE beriget min mand med en Cobblestone - jeg er helt sikker på jeg slet ikke har noget garn der passer til, så du er ikke HELT alene om det...
  Jeg tror den bliver god i salt/peber!

  Mange hilsner Vivian

  ReplyDelete
 4. Audrey er en skøn bluse, men jeg tror jeg liige skal være mere rutineret før jeg kaster mig ud i så store projekter. Jeg er stadig meget til tørklæder, huer og andre mindre ting, som hurtigt bliver færdige.

  ReplyDelete
 5. Vivian, jeg skal gøre mit bedste...Vi får se med det salt og peber-halløj.

  Bodil, jeg har hørt den skulle være let nok, men jeg har ikke kigget på opskriften endnu. Du hører nærmere her på kanalen!

  ReplyDelete