Friday, January 25, 2008

En amatør folder sig ud....

Først bages mandelbunde i flere størrelser


Så laves praline

Herefter røres to slags creme


En creme med hindbær

En creme med hvid chokolade.

Bunde og cremer lægges sammen.
Til sidst overtrækkes hele herligheden med resten af den hvide chokolade.

Værket stables på dem her:

Kan I se hvor vi skal hen?

Yes, det skulle gerne ende med at se sådan her ud, bortset fra at roserne denne gang er dybrøde. Billedet er snyd: taget til mit eget bryllup for 1½ år siden. Bemærk det rustikke look - sådan ser den også ud i bogen. Det er rigtig svært at arbejde med hvid chokolade, men jeg kan ikke fordrage marcipan, der ellers er meget lettere at få glat.

Kagen er til min bror og svigerinde in spe - de skal nemlig giftes i morgen....

6 comments:

  1. Kagen ser lækker ud og jeg kan næsten ikke tænke mig en bedre gave end en hjemmelavet bryllupskage. Min mor gør sig også i bryllupskager og har adskillige gange kreeret en - både sine egne børn og kollegers bryllupper.

    ReplyDelete
  2. Hold da op, det ser da flot ud, men sikke et arbejde!

    En flot og meget personlig gave, du laver der.

    God bryllupsfest i morgen.

    Kh. Tineke

    ReplyDelete
  3. Du er da ferm til kagestabling, Lise, de bliver så glade for kagen, det er en fantastisk gave at give!

    Ha' en dejlig dag i morgen...

    ReplyDelete
  4. Bukker mig i stövet!

    Laila i Schweiz

    ReplyDelete
  5. Guf!
    Ang River - så er mønstret gratis på nettet, fandt et link i Ravelry :-)

    ReplyDelete
  6. Tak for alle jeres kommentarer. Kagen blev vellykket, og arbejdet med det hvide chokolade bliver, som det meste andet, lettere med øvelsen.

    Det var et dejligt, uhøjtideligt bryllup, som vi kan leve højt på længe.

    Ulla, så har du vel også set, at der er nogen, der har lavet et diagram, og nogen som har udtænkt en let huskeregel for mønstret.

    ReplyDelete