Sunday, May 11, 2008

Gæt en fødselar

Vi skal holde fødselsdag i morgen (og i overmorgen...) . Fødselaren har med urokkelig viljefasthed selv fastlagt menuen. Herunder et udpluk af indkøbene:

Hovedretten består af en buffet med pizza, skinke, pasta med kødsovs samt nogle salater.

Desserten derimod, bliver nok noget familien vil huske et stykke tid. I dessertbuffeten indgår følgende: Pandekagekage (hvem sagde Peddersen og Findus?) med is og hindbærmarmelade, Gelérand med vingummier, knaldrød, da man tilsyneladende ikke kan opdrive turkisfarvet sodavand, som opskriften foreskriver, i Nyborg. Det store clou bliver et prinsesseslot fremstillet af vanilleis, vaffelis til tårne samt skumfiduser og marengskys til pynt.

Det skal jo være børnevenligt, som fødselaren siger.

Hvis ikke postvæsenet havde været så ustabilt, ville jeg have præmieret alle rigtige gæt med et stykke af geléranden. Jeg har en snigende mistanke om, at der nok bliver en del tilovers....

5 comments:

 1. Jeg er vild med gelérand, saa jeg proever ;-)): det maa vaere hende, der spiller hovedrollen i "Sleepless in Seattle/paa Fyn"

  Ha´ en skoen dag !
  Angelika

  ReplyDelete
 2. hahahahahahha...det lyder simpelthen som toppen af toppen de la sukkerchock. Lige som sådan en fødselsdag skal være. Tillykke med hende.
  KH Britt

  ReplyDelete
 3. Det skulle ikke tilfældigvis være hende med Barbie/acryl kjolen?

  Tillykke med pigen.

  Hyg jer, gelerand tiltrods.

  Laila i Schweiz

  ReplyDelete
 4. Tillykke med barnet. Håber der bliver tilfredshed også ved menuindtagelse.

  ReplyDelete
 5. Stort tillykke til prinsessen, og det er da en rigtig prinsesse menu hun har valgt, kan I have en rigtig god dag..

  ReplyDelete