Friday, May 9, 2008

Historien om et længe ventet blad

Jeg startede med at abonnere på RowanMagazine lige da det begyndte at blive allermest underligt. Det var ikke et bevidst valg, det var bare uheldig timing. Abonnementet fik ende, og efter råd fra flere strikkere besluttede jeg at det næste forsøg skulle være med Interweave Knits.

Jeg meldte mig til i efteråret 2007. Desværre var efterårsnummeret udsolgt, men mit abonnement ville starte med vinternummeret. Da alle andre havde fået deres eksemplar, skrev jeg og efterlyste mit. Øhh, ups, der var sket en fejl, vinternummeret var udsolgt, mit abonnement ville starte med forårsnummeret. Da alle andre så havde fået deres forårsnummer, skrev jeg endnu engang og efterlyste mit. Øhh, ups, der var sket en fejl, forårsnummeret var udsolgt, mit abonnement ville starte med sommernummeret. Meget Mærkeligt Firma!

Forestil jer derfor min forbløffelse, da jeg i forgårs tømte min postkasse, og fandt dette:Er det så ventetiden værd, kunne man fristes til at spørge..

Tjahh er vist det mest korrekte svar. Der er ikke én ting jeg kunne tænke mig at strikke. De fleste modeller er enten ret ordinære, eller temmelig mærkværdige, og det hjælper heller ikke at meget er orange og lysegrønt.

Testen for mig når jeg køber ny strikkelekture (eller kogebøger, en anden passion) er, om værket indeholder den ene opskrift, der gør det hele værd. Og ja, det må jeg sige det gør:Det eneste, der virkelig fanger mit øje. Smukt, traditionelt fair isle mønsker, og i helt fantastiske farver. Jeg kunne ikke lige forstille mig at strikke det som wrap, men mon ikke mønsteret ville gøre sig på en fiks lille cardigan?

Jeg tror jeg bliver en reborn Rowanette, når mit abonnement ophører, (eller måske før...), Når Rowan er underlige er de virkeligt underlige, men når de er gode, er de efter min mening klasser over de fleste. De mangler bare lige hende her, godt hun har fået sit eget....

6 comments:

 1. Har også hørt fra flere sider at de var skuffet over Interwave efterhånden. Og du har ret i at Kim er at foretrække frem for Rowan. Men det er et afsindig flot mønster der er på den Fair Isle model, håber at se en færdig model fra din side. Fik du købt noget godt i går? Der var mange lækre sager....

  ReplyDelete
 2. Jeps kvaliteten af IK er dalet efter Eunny Jang blev redaktør ÆV jeg har lige præcis fornyet mit abonnement. Kim Hargreaves er nemlig god, har du fået hendes nye bog?

  Tak for sidst iøvrigt!

  ReplyDelete
 3. Jette, jeg har det jo mest i munden, men nu må vi se...Jeg fik ikke handlet i går, venter til Livsstykketrøjen kommer som raglanmodel.

  Ulla, selv tak,det var en god aften, synes jeg, mere følger om den. Jeg har endnu ikke KH´s nye bog, men hvor var det nu lige jeg lagde mit visakort....Måske får man mere ud af at købe udvalgt lækkerier fremfor at abonnere på blade af svingende kvalitet. Jeg havde ellers høje tanker om Eunny Jang før hun kom til IK. Hrmff...

  ReplyDelete
 4. Du har ret, det er ikke meget værd. Men reklamerne er fede...Har du set den pä bagsiden?
  Den har jeg bestilt opskrift til.
  Og sä skal den modificeres til at kunne passe min tynde datter!
  Eller nyd mannequinen fra Aurora yarns...

  ReplyDelete
 5. Jamen Lise, det er jo lige mine tanker...har gået og ventet med længsel på mit første blad....øh var der lige noget der så fristede...næ..måske den på forsiden? nej, for nedringet på ryggen...måske efterårsbladet er bedre?
  Nå vi kan jo ikke vinde hver gang, eller?

  ReplyDelete
 6. Laila, jeg er enig. Reklamerne er det bedste ved bladet, men det er da ikke derfor man køber et strikkeblad!

  Anne, jeg plejer bedst at kunne lide efterårs og vinternumre, så vi håber stadig, ikk?

  ReplyDelete