Friday, July 25, 2008

Brødbagning for viderekomne

Min IRL-veninde, der deler min forkærlighed for eksperimenterende brødbagning a lá Plum, har begavet mig med denne bog:

Der er noget for enhver bageentusiast. Bogen er nu blevet afprøvet med godt resultat, dog en af de simplere opskrifter på et hvedebrød med ølbaseret fordej. Altså ingen sære glas med boblende og potentielt sprængfarlige substanser i køleskabet denne gang. Det kommer...


Der er masser af spændende idéer i bogen. Nu mangler jeg bare at finde ud af, hvor jeg kan købe Kamut og rødt mel fremstillet af vindruesten og -skind. Ingen har lovet at det skal være nemt...

3 comments:

  1. Ov den ser spændende ud... pøj pøj med jagten på sære ingredienser. Naturkost i Odense?

    ReplyDelete
  2. Det ser laekkert ud :-) Kamut koeber jeg i helsekostbutikken her i byen, men det kraever at man ejer en kvaern. En gammel kaffekvaern kan ogsaa bruges - saa tager det kun lidt laengere :-)
    kh
    Angelika

    ReplyDelete
  3. Ulla, de har i hvert fald øko-gær, så det var da et sted at starte.

    Angelika, jeg vidste du kunne bidrage her. Hmmm måske sådan en kværn var værd at overveje.

    ReplyDelete