Wednesday, July 23, 2008

Splitte mine bramsejl


En gammel drøm er gået i opfyldelse for familien Kvist. Vi er blevet de stolte ejere af en lille sejlbåd (Maxi 77 in case you were wondering). Efter diverse reparationer og installation af ventilation, så man slipper for lugten af våd sejlbåd om læ, er den nu blevet sejlklar. I går var vejret fint til årets første togt så vi drog af med madkurv og højt humør. Ungerne er begejstrede, og yngsteøglen er nu blevet så tryg ved det, at hun er holdt op med at sidde og skråle "Hjælp, hjælp, vi synker" hver gang båden krænger en lille smule.

Svært at forklare, hvad der er så fantastisk ved at sejle med sejl...Sådan en smuk sommerdag på bølgerne, hvor vinden (OK, og ungerne), er det eneste man hører, hvor man liiige får stillet sejlene optimalt, og man bogstavelig talt ikke bekymrer sig om andet end hvad vej vinden blæser. Det er ren afstressning!

4 comments:

 1. Jeg ved PRÆCIST hvad du mener...har tilbragt alle mine barndoms sommerferier i en båd. Får altid et sug i maven, når jeg er i en lystbådehavn. Lugten af salt og tang og lyden af vand, der skvulper mod skrog og wirer, der klaprer mod master...ååååhhh suk.
  For slet ikke at tale om at være til havs....
  Stort tillykke med maxi'en!!!
  ...min gemal er ikke til båd, så nu er feriedrømmen en lille autocamper (VW California) - det er nemlig bådferie på landjorden.
  Knus,
  Britt

  Mht Ravelympics - du følger lysten og starter da et nyt projekt. Det er meeeeget sjovere...;-)))))

  ReplyDelete
 2. Tillykke med den :-) Der er dog et minus ved saadan en baad : den kan ikke parkeres foran garnbutikker ;-))
  kh
  Angelika

  ReplyDelete
 3. Charlotte Illum LarsenJuly 24, 2008 at 1:29 PM

  Hjertelig tillykke og velkommen blandt sejlerfolket... det er ren terapi at sidde ude på vandet med lyden af vind i sejl og duften er også helt speciel... sig til når i kommer til Ærø

  ReplyDelete
 4. Britt, mon ikke vi kan bruge en erfaren gast/kvinde med pinde? Vi er jo ikke selv så øvede sømænd endnu...

  Tak skal du ha´, Angelika, det viser bare nytten af et fornuftigt lager, pakket i vandtæt emballage.

  Tak for det, Charlotte. Det er ikke vores debut som sejlere, i en fjern fortid havde Helten en lille Bohéme sammen med en ven, så vi har lidt forventning om hvad vi går ind til...

  ReplyDelete