Friday, August 22, 2008

Mere snak og (endnu) ingen medaljer....


Først et stort tillykke til Laila og Kirsten med deres ravelympiske medaljer. Jeg kæmper stadig for min og er taknemmelig for heppekoret! Som Gunnar Nu ville have sagt, eller faktisk engang sagde, om nogle danske roere til OL, der var kommet så langt bagud, at medaljechancerne var lig nul "der ros flittigt i den danske båd". Det er da en positiv tilgang, der vil noget.

Så må jeg lige undskylde for billedet i mit forrige indlæg. Jeg er klar over, at jeg nu helt ufrivilligt er kommet til at afsløre, at fru Kvist er typen, der hellere vil se på maling, der tørrer, end på sport i tv. Det betyder ikke at jeg ikke selv gider sport, mit fjernsyn fører bare en hensygnende tilværelse i al almindelighed og under sportsudsendelser i særdeleshed.

Tina har gjort mig opmærksom på, at mit sprint-billede viser Justin Gaitlin, der faktisk er dopingdømt, og det var ikke med vilje. Jeg ledte efter et billede, som skulle illustrere sprintens inderste væsen, og troede jeg havde fundet det med løberens flotte linier og fotografiets fornemmelse af fart. Hov vent, måske er sprintens inderste væsen i virkeligheden gode ben og den rette medicin, ligesom i cykelsport? Jeg skal ikke gøre mig klog, der skal episke dramaer til som sagaen om 49'eren for at jeg gider følge med i tv-sport.

Nå men skal vi se hvor galt det går. Faktisk synes jeg trøjen, trods gentagne indledende målinger og beregninger, virker lidt lille på Helten efter sporadisk prøvning med rundpind i, så måske har jeg lige strikket en fødselsdagsgave til min bror. Men here goes:

7 comments:

 1. Lise, der er masser af tid, vi faar helt sikkert ogsaa guld :-)
  Jeg er heller ikke vild med at se eller hoere om OL, med mindre der sker noget andet end at folk faar medaljer fordi deres pharmakoncern har fundet paa noget usynligt/ulovligt. Og husets teenager synes at jeg er pinlig, naar jeg undrer mig over at folk staar i byens gaagade og raaber "vi har vundet guld", og jeg saa spoerger hvordan de er kommet hjem fra Kina kun to timer efter at "de" har faaet medaljen overrakt ;-))
  kh
  Angelika

  ReplyDelete
 2. Aaak, det nås! Jeg har også færdigmeldt mit i går, men medaljen udblev?!? Skal lige se hvad der skete med det, men nå, anyway, hep hep herfra!!

  ReplyDelete
 3. Takker mange gange....

  Forøvrigt er man nödt til at "dope" sig selv lidt hvis man skal være færdig i Sweater Sprint.
  Og sä meget som jeg har hørt, er det i vores sportsgrene, ikke helt uhørt at der indtages mængder af lakrids og kaffe...Sågar chokolade!
  Og det der chokolade, er der jo ikke ene eneste der kan tåle...

  ReplyDelete
 4. Glemte lige at heppe lidt.

  Hep Hep, Fru Kvist!

  ReplyDelete
 5. Suk ! Lise, vi maa se at komme i omdrejninger ! Jeg fik lige en sevicemeddelelse fra teenageren : OL slutter paa soendag, og ikke foerst om en uge, som jeg gik og troede !!!
  Pindene gloeder :-)
  kh
  Angelika

  ReplyDelete
 6. Ups....der fik jeg vist afsløret mig selv. Jeps, jeg ser en del sport i TV (men jeg strikker imens ;o)).

  KH Tina

  ReplyDelete
 7. Masser af tid, Angelika??? Husk teenageres forældre er pr. definition pinlige. Altid.

  Tillykke Tineke! Jeg har hørt at der kan gå lidt tid før medaljen når frem.

  Laila, her er drivkraften salmiaklakrids. Og tak for hep!

  Angelika, nu forstår jeg bedre du har så god tid!

  Tina, det er helt OK når bare du strikker;-)

  ReplyDelete