Thursday, August 14, 2008

Ravelympics

Fru Kvist startede første dag efter ferien i fin stil med at blive syg, så jeg måtte gå hjem før tiden. Jeg var alene med den 6-årige, og han var ikke synderligt bekymret for sin mor. Faktisk tror jeg han nød, at han for en gangs skyld kunne spille computerspil og se tegnefilm uden restriktioner. Det var først, da jeg hen på aftenen fik mandet mig op til at give ham mad og se lidt Lucky Luke sammen med ham, at sagens alvor gik op for den unge mand. "Jamen Mor, skal du da slet ikke strikke????". Allerede tirsdag gik det så meget bedre at en del af dagen kunne tilbringes med DVD og strikketøj, men en kostbar strikkedag er altså gået tabt.

Og hvor langt er du så nået, Fru Kvist?

Bullen og cirka et halvt ærme er i hus. Ærmerne er hurtige, mon ikke det bliver færdigt i aften? På grund af sweaterens rundstrikkede konstruktion har jeg svært ved at give et overslag på den procentvise andel, er der nogen, der har et bud?

Det går, men ikke alt for hurtigt. Jeg kan godt bande lidt over, at jeg ikke valgte at strikke noget til familiens mindste, eller alternativt valgte en lidt mindre mand. Vi kæmper videre, som min tidligere kollega altid udtrykte det.

5 comments:

 1. Det ser da lovende ud :-) Og ingen har lovet at det skal vaere sjovt hele tiden - der skal ogsaa svedes lidt ;-)

  God bedring !

  ReplyDelete
 2. Du er da nået pænt langt! Jeg gætter på 52,237659%
  Mindre projekt? Du har da bare taget ordene "it must be a challenge" lige så alvorligt som jeg.....Så kan vi lære det!
  ;-)))))) Britt

  ReplyDelete
 3. Jeg vil da ogsä sige at det er mindst halvvejs....

  GO GO GO!

  Laila i Schweiz

  ReplyDelete
 4. Du må da mindst være over halvvejs, og det er da også en god del du har nået. Godt jeg ikke meldte mig til det, har haft en 3 dages hovedpine, så kan kun strikke ligeud og ikke læse noget mønsterhalløj. Og tror ikke du skal regne med at se mig lufte det sjal, nok ikke lige min stil, finder en der aftager det, men sjovt er det jo at lave...

  ReplyDelete
 5. Angelika, jeg kan love dig jeg sveder! (Men nok ikke helt så meget som hvis jeg skulle strikke dine smukke vanter).

  Tak Britt, verden ville være et fattigere sted uden naturvidenskabsfolket!

  Laila, tænk at blive heppet på af et internationalt kor, tak for det!

  Jette, jeg håber du er kommet dig. Synd med sjalet, men også jeg har ting jeg laver primært for processen, så jeg forstår det godt.

  ReplyDelete