Tuesday, December 30, 2008

Vi nåede det...


Men også kun lige, billedet er skam taget den 24. Jeg nåede ikke at lægge en julehilsen ind, men håber I alle har haft en god jul og nogle afslappede juledage.

Vi havde juleaften her med forældre, sviger- og bonussvigerforældre og et par søskende, skønt når langbordet bliver fyldt op af glade gæster.

Vi havde uddelegeret opgaver, så fru Kvist stod for ris alamande, småkager, kartoffelskrælning samt Det Store Forkromede Overblik. Helten havde ansvar for flæskestegen, og resten var fordelt på gæsterne. Jo, der er skam også fordele ved at have to svigermødre.... (og næste år er det en andens tur til at lægge hus og overblik til :-)

Juledagene er gået i en blanding af familieoptøjer (min brors udtryk, det er (endnu) aldrig kommet til håndgribeligheder) og hjemmehygge.

Traditionen tro har vi haft væg-til-væg lego, og det bygger jo ikke sig selv. Der er også blevet spillet wii, travet ture og læst gode bøger, og yngsteøglen har opnået en betragtelig udvidelse af sin My Littlest Petshop-samling. Som billedet antyder har stemningen været afslappet.

Heltens store juleønske var M*A*S*H - Martinis and Medicine Collection, intet mindre end alle 11 sæsoner + spillefilmen. Jeg var skeptisk, men den holder! Vi har storgrinet os igennem en brøkdel af de 256 afsnit. Husker I Hawkeye Pierce?
En sarkasme så skarp at man kan skære sig på den, men naturligvis med hjertet og skalpellen på rette sted. Flere udtryk fra serien kunne gå hen og blive faste vendinger her hos os: "Let´s get things back to abnormal", bare for at nævne et eksempel. Jo, der er bogstaveligt talt timers underholdning i den julegave.

4 comments:

 1. JO, jeg husker helt tydeligt M*A*S*H - suuupergod underholdning!! Får helt lyst til at se det igen og ham Hawkeye var da helt fænomenal.

  Rigtig glædelig bagjul, kære! Det lyder som om I har haft en helt fantastisk jul som de skal være.

  Og fibergaver....det' skønt! Jeg fik ikke så meget som en fiber eller en pind i gave...meen andre fine ting..

  Knus, Britt

  ReplyDelete
 2. Tak Britt! Der er nu ikke tale om fibergaver (familie og venner mener vist jeg har nok, og min mor er begyndt at foreslå diverse byttehandler hvor min andel er garn), men derimod et længe ønsket apparat!

  ReplyDelete
 3. Glædelig Jul. Familieoptøjer - et skønt ord.
  oooohhh M*A*S*H det vækker masser af minder.

  ReplyDelete
 4. I am in fact grateful to the owner of this web page who has shared
  this impressive article at here.

  My site - lowes garden center

  ReplyDelete