Friday, July 24, 2009

Mand, hvor er jeg en heldig loppe (igen)

Er der nogen, der har set det nye Rowan Magazine nr. 46? Så vidt jeg kan se er de ved at komme tilbage på sporet igen, og stilen er så klassisk Rowan med dæmpede farver og engelsk landadel, at det nogle steder næsten er morsomt. "I skal da ikke strikke noget fra det blad. Prøv at se hvor sur man bliver, når man får det på" bemærkede en ægtefælle (ikke min). Men de mutte, lidt livstrætte udtryk hører vist også med. Man kan ikke være lalleglad, eller bare glad, i et Rowan Magazine. Det er for utjekket.

Jeg vidste, der var en højere mening med de fire nøgler KSH i farven Liqueur, der helt af sig selv faldt ned i min virtuelle indkøbskurv, da jeg bestilte garn til mine svigermødre hos den gode pusher (jep, de strikker begge).

Og gæt hvem der har fået dem her i forsinket fødselsdagsgave:

Visse mennesker ved bare hvad der skal til. (For eksempel ekstra pinde i størrelse 3,25 og 3,75).

Helten er vældig begejstret for de løse wirer. Han mener de må være idéelle til at rense det der lille afløb inde i køleskabet, som er svært at komme til. Der er tidspunkter, hvor man må tage sit valg af partner op til revision;-)

Denne gang faldt revisionen ud til hans fordel (lige akkurat). Jeg har lækkert garn, jeg har nye pinde, jeg har en smuk sjalsopskrift (med verdens mindste diagram, man kan ikke få alt), jeg har en (mindst) 6 timers køretur foran mig søndag, jeg har en leje-lejlighed i Berlin hele næste uge, summa summarum, jeg har brug for en chauffør.

Pas på jer selv (og jeres strikkepinde!)

5 comments:

 1. Allerførst: rigtig god tur!! Jeg har også ofte tænkt på at tage til Berlin med familien, så jeg glæder mig til din version.

  Og ja for katten - Rowan magasinet ser herregodt ud - jeg har allerede spottet flere modeller jeg gerne vil eje. Må fluks kigge mere på den sag.

  Og så har vi i øvrigt set Mulan indtil flere gange i denne ferie....jeg skal lige love for at den bemærkning sætter sig fast. Vi har også mange heldige lopper herhjemme.

  Knus,
  Britt

  ReplyDelete
 2. Den skal du få, Britt. Vi har været der før, og det var helt uventet love at first sight. En skøn by, også set i børnehøjde, og fantastisk venlig.Vi er så heldige at kunne leje en kollegas lejlighed for rimelige penge, vi har forlængst fundet ud af at lejlighed er bedre end hotel, når man har ungerne med.

  ReplyDelete
 3. Du er da bare lykkens pamfi... hvad det nu hedder. Men det kunne være du skulle give ham noget ståltråd i stedet for at skifte ham ud...:o))

  ReplyDelete
 4. Nøj hvor er du heldig.
  Det nye Rowan har jeg også luret på, måske man skulle snøvle sig sammen og bestille et abonnement?

  Køb et par wire separat til Heltens eksperimenter, så der ikke kommer snavs på det lækre KSH. Hov det er jo ikke engang Birch du vil strikke :-) Det ser flot ud.

  God tur til Berlin! Tips og tricks modtages med glæde, jeg har efterhånden et desperat behov for kultur og storby.

  ReplyDelete
 5. På sådan en tur en chauffør da et must ;o)

  Håber I har haft en god tur.

  KH Tina

  ReplyDelete