Monday, August 17, 2009

Dårlig timing

Okay, så har fru Kvist forstuvet en tå. (Ved utilsigtet spark mod sofaben, men jeg tror jeg vil starte et rygte om at det skete under udøvelse af ekstremsport). Tåen er sort og blå og gør ondt, men det er trods alt ikke det værste, der kan ske for en strikker, vel? Tænk hvis det var håndleddet eller albuen.

Ideelt set bør fru Kvist derfor sidde i husets bedste stol og lade sig opvarte af familien, der bringer te, garn og lakridser i en lind strøm. Jeg burde strikke i timevis mens jeg med mild stemme og fast hånd dirigerer mand og børn. Helten startede da også med at lægge en forbinding, der gjorde det umuligt at støtte på foden. "Gå? Du skal sgu da ikke gå!" påstod han bestemt, da jeg påpegede problemet. Så langt så godt.

Hvorfor er det så lige, jeg med vanlig sans for timing skal udføre mit stunt i en uge, hvor weekenden byder på en fætter/kusine-fest med 26 overnattende gæster, der skal holdes i Casa Kvist? Der burde være et sted man kan klage over den slags!

Nå men nu hvor jeg er færdig med brokke (midlertidigt) kan jeg da lige vise et billede, taget i for lidt lys, af Chartwell. Navnet er lidt af en joke, the chart er i hvert fald det ringeste jeg endnu har set, på trods af at der ikke er fejl i det.

Siden er jeg nået længere, faktisk til pind 60 i mønsteret. Det kan jeg desværre ikke dokumentere, da min elskede, men trætte gamle Toshiba nægter at kommunikere med mit kamera. For tiden bliver alle mine billeder lagt ind via Heltens pc, og den er desværre med ham på døgnvagt i dag. 60 pinde ud af 263 lyder ikke af så meget, men man starter (ligesom Birch) med hele bredden og tager ind til spidsen, så ifølge Rose Kims smarte shawl progress calculator svarer det faktisk til hele 40,4% af hele sjalet. Måske det kommer på til Strikkefestival i Svendborg? Jeg er ellers hende, der altid glemmer at tage håndstrik på til strikkeevents, på trods af at jeg typisk selv genkender folk på deres strik. Så hvis I møder en på Strikkefestivalen, der ser ud som om hun er gået forkert og har misforstået hele formålet, så kom lige og hils, ikke?

9 comments:

 1. Jeg kommer og hilsner anytime - og da også gerne en god, lang snak!! Også selvom du kom til at nævne albuer....grrrrr....jeg er SÅ sur på min af slagsen...grrr...
  Nåmealtså - sjalet ser fantastisk ud!
  Knus,
  Britt
  ..og god bedring med tåen i øvrigt - det bliver da fantastisk med 26, der kan varte dig op. Rigtig god timing! ;-)

  ReplyDelete
 2. Det er jo perfekt. Som værtinde er det din opgave af lede og uddelegere alt arbejdet. Du skal trone i lænestolen og udstikke kommandoer.

  DAD garn har iøvrigt en hel del Rowan nedsat med 25-50% bl.a. 50 % på visse cracksilk.

  ReplyDelete
 3. Britt, det var meget taktløst af mig, sorry! Jeg glæder mig til festivalen, og glæder mig til en snak eller flere. Jeg kommer alene i år, men fra sidst ved jeg at det ikke er svært at falde ind, så det skal nok blive hyggeligt. Det er fint, der kommer 26 og varter mig op, men tror du også de kommer og gør huset præsentabelt først?

  Ulla, hvor heldigt. Yngsteøglen og jeg har tilfældigvis nogle aftaler i Odense i morgen, så måske kunne man....Jeg forstår ikke hvorfor du (og mange andre) har så meget mod KSH. Jeg synes det er nemt at strikke med på Addi Turbo, og det er langt mere tilgivende end glat uld, når man retter fejl.

  ReplyDelete
 4. Jeg har skam intet imod KSH tværtimod - bare jeg ikke skal strikke med bambuspinde :-)
  God tur til Odense

  ReplyDelete
 5. God bedring med dig, og håber dine gæster lader dig sidde og varter dig op. Glæder mig til at se Chartwell færdig. Vi ses vel til strikkecafe inden festivallen...

  ReplyDelete
 6. Så er det afklaret, Ulla. Jeg strikker nu også kun KSH på Addi Turbo.

  Tak, Jette. Jeg håber da at komme i september! Det er jo lige om lidt.

  ReplyDelete
 7. Hej fru Kvist.
  Jeg er via ravelry og omveje havnet på din blog, og nu ser jeg med fornøjelse, at du skriver noget om en strikkefestival i Svendborg. Og så er det at jeg tænker, at jeg som nyslået odenseaner (lige ankommet fra Kbh Ø), må finde nye strikkeveje at gå. Vil du fortælle mig, hvad og for hvem arrangementet er? Mvh Ida

  ReplyDelete
 8. Sorry, Ida, jeg har først set din kommentar nu. Jeg har svaret dig på Ravelry, da jeg ikke lige kunne finde din mailadresse.

  ReplyDelete
 9. Youг artiсle has ρгoνen necessary to me personаlly.
  It’s veгy useful and yοu're naturally very knowledgeable in this field. You have exposed my eyes to various views on this specific subject along with intriquing, notable and sound articles.

  My web site :: buy viagra online

  ReplyDelete