Saturday, September 5, 2009

Bedre end ingenting

Der bliver skam strikket, bare ikke så meget. Jeg har nydt min orlov rigtig meget, og lavet alverdens ting med ungerne, men jeg fik slet ikke strikket alt det jeg gerne ville. Nu er det hverdag, og tilsyneladende efterår så måske...

Det aktuelle projekt: (hvis jeg kun skulle fremvise, når jeg har færdige sager, så ville bloggen her vist kede sig ihjel).

Amaya fra Rasmilla. (Hov! Har I set at der er kommet en ny model? Hvem der bare kunne passe str. 12 år).
Nem, hyggelig og hurtig. Jeg vil også have en! (Sjovt nok har jeg lige noget garn der passer til. Det er lilla).

Mønstret er sødt og feminint. Det sidder lynhurtigt i fingrene, men gør alligevel trøjen sjov at strikke.

Yngsteøglen har selv valgt garnet. Det er supersoft fra Marianne Svit. Det fremgår ikke tydeligt af mine billeder, men farven har et meget flot spil i grønne nuancer. Der mangler ikke meget, og alt tyder på at damen sågar vil gå i den, så mon ikke vi har en vinder?

5 comments:

 1. Hæhæ - du behøver ikke skrumpe dig ned til 12års-størrelse.
  Linnea i voksenstørrelse ligger på hylderne om en uges tid eller to.
  Fin farve til Amaya'en.
  kh
  SanneB

  ReplyDelete
 2. Jubii, Sanne, jeg pudser lige mit dankort. Smuk model + oppefra og ned er min favorit!

  ReplyDelete
 3. Skøn farve til Amaya - du har helt ret: den farve er SÅ fantastisk i virkeligheden. Er turkis ikke også den nye lyserød? Sådan ser jeg det i hvert fald tit hos piger, der vokser op. Signe har ikke sluppet lyserød endnu, men jeg aner en spirende interesse for turkis hos hende...

  Det lyder som om din orlov har været præcist som den skulle - jeg kan godt huske følelsen. Og det bedste er at roen og følelsen holder et godt stykke tid ind i hverdagen. Man skulle have orlov hver sommer...

  Knus,
  Britt

  ReplyDelete
 4. Det ser godt ud og for mig er det nu også meget inspirerende at se noget der ikke er helt færdigt, så fortsæt du bare med det. Vi går jo også først nu ind i den helt store strikkesæson.

  ReplyDelete
 5. Sanne, jeg glæder mig!

  Britt, du har nok ret mht. farven. Turkis er lidt prinsesset også. Vi er heller ikke færdige med lyserød, vi spreder os bare lidt.

  Fru Westerskov, velkommen til. Jeg har nu ikke så store sæsonudsving pga. årstider. Det er mere en spørgsmål om at jeg ikke får nok færdigt til med nogen rimelighed at kunne kalde dette en strikkeblog.

  ReplyDelete