Monday, December 28, 2009

Julefred at last.....

Et forsinket ønske om god jul fra Fru Kvist og de lokale nisser. Jeg håber I nyder juledagene og at freden hviler over jer. Jeg nåede ikke at få smidt en hilsen den 24., som det ellers var planen. Helten havde døgnvagt, og der gik overraskende lang tid med at sørge for at alle var renskurede og i deres stiveste puds, og at samtlige gaver var pakket ind og mærket med modtagerens navn. Et par af fru Kvists gaver var vanen tro fugtige endnu, og måtte pakkes ind i sidste sekund. Ungerne slægter mig på - om formiddagen viste det sig pludselig, at flere medlemmer af familien skulle betænkes med malede æsker. De var så nymalede, at de måtte med til julefest hos mine forældre i en vaskebalje, og pakkes ind på vej ind til juletræet. Nå, vi nåede det hele, men næste år vil vi helt sikkert være i god tid (yeah, right, fru K, det evige nytårsforsæt.)

Første juledag holdt vi en ekstra jul med Helten, farmor og farfar, dog med utraditionel julemiddag i form af lammekølle og abrikostærte. Anden juledag var der julefrokost i Fru Kvists familie og tredje juledag i Heltens.

Nu er vi endelig nået til en dag, hvor der ikke har været marathonspisning og familieoptøjer på programmet. Formiddagen blev brugt på bagning af rugbrød samt travetur i det helt fantastiske solskin. Ungerne fik indkaldt et par legekammerater, de trængte vist også til lidt andet, selv om de elsker jul. Derfor er der tid til at sidde her , og jeg skal da også lige have fremvist de hjemmegjorte gaver.

Fru Kvist, 5 år, har leget med perler:

Den første er lava og rød koral

Den næste er lava, røgkvarts og sort agat. Der blev også en til Yngsteøglen i små lavaperler og rosakvarts, som dog ikke lige er blevet fotograferet. Damen elsker når vi leger med perler, og jeg hygger mig også med det i mindre doser, selv om jeg sagtens kan finde på at luske mig til at strikke et par pinde også. Jo, forresten, hun har den da på i det øverste billede.

Apropos strik, coming up: strikkede julegaver.

No comments:

Post a Comment