Friday, February 26, 2010

Nye toner

Mens vi venter på at hele tre små strikkede projekter tørrer, kan jeg lige berette om en ny aktivitet, der har holdt sit indtog i Casa Kvist.

Jo, vi har fået egen violinist i familien. "Når jeg kommer i fjernsynet, Mor, så skal du sidde og græde over hvor god jeg er" mener den ambitiøse unge dame, og det lover jeg hermed, selv om jeg gætter på det varer lidt. Hvordan det lyder? Violinlæreren, som er ung, sød og meget pædagogisk, har meddelt os, at forældrenes vigtigste opgave er at støtte og opmuntre. Vores fornemste pligt er derfor at juble og bekendtgøre, at det lyder fantastisk, også når det lyder som slettet af censuren.


Det er fascinerende at se hvor meget yngsteøglen går op i det, og egentlig synes jeg hun fanger det nye ret hurtigt. Efter undervisning i dag var hun dog lidt nedtrykt, for nu har hun lært at spille på alle (4) strenge, og hvad kan der så være af nyt at lære? En hel del gætter moderen på, men hvad ved jeg om violiner?


7 comments:

 1. Hun fortjener helt klart ros fordi hun toer kaste sig ud i at laere det :-)

  ReplyDelete
 2. Jeg kan bare slet ikke stå for små krudt-i-røven-øgler, der helt fordyber sig i koncentration. Hvor er hun kær!! Selvfølgelig er alt hvad hun spiller helt fantastisk!
  Knus,
  Britt
  ....og så har hun sin Amaya på....

  ReplyDelete
 3. En lille mozart i skolehoejde. Selvfoelgelig spiller hun da bare heeellllttt fantastiskt selvom jeg er sikker paa du engang immellem leder efter hoeretelefonerne( for saadan noget faaes da elektrisk ikk)Selvfoelgelig skal hun opmuntres og faa hele blogworlds opbakning. Jeg synes det er geeeniaaallllt naar saadan en lille pode bryder rammerne og tager et lidt utraditionelt instrument. Alle koerer jo paa blokfloejte, guitar og klaver. Kan du ikke filme hende og saette en lille video paa bloggen saa vi ogsaa kan hoere? Altsaa hvis lilleoeglen ikke nedlaegger veto.
  Laekker troeje hun har paa, den klaeder godt.

  ReplyDelete
 4. Fantastisk ;-) Og hvad kan der være mere, nå man kan spille på alle fire strenge - fra nu er det bare at øve sig?
  Hun ser skønt koncentreret ud.

  ReplyDelete
 5. Ha-ha...ja, med kun fire strenge kan det da ikke tage mange øjeblikke at lære ;o)
  Tak for dine søde hilsner !!

  KH Tina

  ReplyDelete
 6. Hvor pragtfuldt og hun bliver da naturligvis en fre-emragende violinist. Har tænkt kan du ikke strikke ørevarmere med lydtætte indlæg?

  ReplyDelete
 7. Tak for alle de søde og opmuntrende kommentarer. Hun er nu nået til Se Den Lille Kattekilling. Spillelæreren tilbød at lære ungen hendes yndlingssang, men måtte dog trække tilbuddet tilbage. Rabalderstræde er for svær for begynderviolin...

  ReplyDelete