Friday, March 19, 2010

Egostrik


Jeg har jo lovet mig selv at jeg godt må strikke lidt mere til mig selv i år end sidste år, for af en strikker at være har jeg faktisk forbløffende lidt eget håndstrik i skabet. Med min familie og mine veninder forholder det sig lidt anderledes. Her er mit nye sjal:
Opmærksomme læsere vil nok mene de har set det før, så jeg iler med at forsikre, at egoismen ikke er blevet så omfattende, at jeg har tilbageerobret det sjal jeg strikkede til min veninde. Nix, dette er et nyt Ishbel. Jeg er vild med mønstret:

Farven, som ikke er korrekt gengivet på nogen af billederne, er lysere end jeg normalt bruger til mig selv. Dybe, mættede farver er mere min kop te, men det er omsider gået op for mig, at de lidt lysere farver tit gør sig bedre sammen med de mørke, der findes i min garderobe. Sjalet er strikket fra nakken og ned, men med flere udtagninger end normalt (6 masker for hver 2 pinde). Resultatet er en facon, der egner sig bedre til at slynge om halsen som et tørklæde, end til at have hængende på ryggen, og det er faktisk ret anvendeligt. Hvis du ikke kender designeren, skulle du kigge forbi, hun laver mange fine, finurlige ting.

Faktaboksen er magen til den her bortset fra at mit sjal er lidt større. Jeg strikkede bare indtil der ikke var mere garn, så den del af det var ikke egoisme med vilje.

9 comments:

 1. Du er hermed nomineret til web'ens gyldne sjalstrikker. Dine shetland triangle er heeelt fantastiske og saa .....She did it again. Det er vel nok laekkert. Tillykke tillykke at du endelig begynder at strikke til dig selv. Det vil vi godt se noget mere af hihi.

  ReplyDelete
 2. Hvor er dit sjal smukt. Det er også en dejlig farve, selvom den ikke er gengivet ret.
  Merete

  ReplyDelete
 3. Smukt er det, og jeg er benovet over at du kan sidde og strikke hulmønster uden at kigge på det.

  ReplyDelete
 4. Dejligt at du er blevet færdig! Ishbel er et skønt mønster.
  KH
  Kirsten

  ReplyDelete
 5. Sikken et lækkert sjal - synes nu at egostrik er et grimt udtryk - håber, du vil strikke meget mere til dig selv :-)

  Må jeg også komplimentere den fantastiske fiskehue til din datter, den er virkelig noget for sig ;-) Godt hun kan abstrahere fra dumme bemærkninger og fortsat være glad for sin ener af en hue :-)

  ReplyDelete
 6. Godt, Lise!! Strik til dig selv - mere af det. Og så endda et meget smukt sjal.....
  Knus,
  Britt

  ReplyDelete
 7. Mig-strik er dejligt! Lav du bare noget mere af det. :-)
  Dit ishbel er rigtig smukt.
  Marlene

  ReplyDelete
 8. Tusind tak for jeres søde kommentarer. Blogland styrer!

  ReplyDelete
 9. Meget smukt - og smart at du har "tørklædefiseret" det. Jeg er ikke til sjaler, men æææælsker trekant tørklæder til at smide rundt om halsen... så måske man skulle????

  ReplyDelete