Sunday, February 6, 2011

Tynd bomuld og styg banden i en god sags tjeneste

Som den kvikke læser måske vil udlede af overskriften, er Fru Kvist også gået i sving med at strikke huer til projekt "1000 huer til Cuba". Jeg kan ikke fordrage at strikke i tyndt bomuld, og huerne er noget småpilleri at sidde med, men formålet er så godt at jeg ikke kan sige nej. Hvorfor er der ikke efterspørgsel på C-PAP-veste, spørger jeg bare? Ligner det ikke grangiveligt en håndstrikket vest, den lille fyr på billedet har på?


Jeg tror nemlig på C-PAP. Yngsteøglen prøvede behandlingen som nyfødt. Ikke fordi hun var født for tidligt, men fordi hun blev taget ved kejsersnit havde hendes lunger lige brug for lidt hjælp til at folde sig helt ud. Enhver, der kender den unge dame vil vide, at hun helt fra babystadiet har været i besiddelse af et par endog yderst velfungerende lunger.

Selvfølgelig vil jeg gerne hjælpe. Indtil videre er jeg ved at have færdiggjort 5 huer, der dog stadig mangler hæftning og bånd. Jeg er sikker på vi ved fælles anstrengelser nok skal nå 1000!

Hvis du ikke har set opfordringen, og kunne tænke dig at strikke et par huer eller 10, så kan du læse om projektet her.

4 comments:

 1. Vesten er håndstrikket, ja.
  Jeg ved så ikke, hvorfor cubanere kan strikke veste, men ikke huer. Måske skulle man rejse over og give dem et kursus?

  ReplyDelete
 2. Tak for sidst! Du er godt nok hurtig med strikkepindene. Vi ses meget snart. Skal vi ændre temaet?

  ReplyDelete
 3. Hvad er det????? Lise, foreslaar Christunte at vi skal tage en tur til Cuba????????? CARAMBA!
  Du slaar mig, jeg har kun faaet strikket to.

  ReplyDelete
 4. Oh ja - er helt ked af jeg ikke kunne kende dig´og ungerne! Håber I havde det godt på Slottet i dag - I er meget velkomne til at besøge mig på MLG en anden dag, når sæsonen starter igen.

  ReplyDelete