Wednesday, December 3, 2014

Strik til et lille menneske

Seneste værk er en klassiker her på kanalen, men sommetider, når hovedet er fyldt med alt muligt andet, er det hvad der skal til. Det er Rasmillas Linnea i vesteudgave:Jeg har før skrevet om fordelene ved at strikke til små mennesker. I dette tilfælde er der yderligere den, at den unge modtagers mor virkelig værdsætter mine anstrengelser (ungen er sandsynligvis ligeglad, hvis bare det ikke kradser eller strammer). Et af mine værker blev således udnævnt til gallakjole til en større familiebegivenhed. Garnet kan vel nærmest kaldes Husets Garn: Supersoft fra Holst Garn. Farven hedder Poppy, og den har ikke det mindste strejf af orange, så det må være lyset, der snyder. Poppy er sådan en slags rød, der ved første øjekast kan virke et par toner for lys, men som passer helt fantastisk til denimblåt.

Faktaboks
Model: Linnea fra Rasmilla
Garn: Supersoft fra Holst Garn. Glemte at veje, mit gæt er ca. 100 gram.
Pinde: Knitpics Pro 4,5
Størrelse: 2 år.
Bemærkninger: skøn model. Yngsteøglens 2 udgaver er blevet forlænget flere gange, og hver gang tænker jeg på at man altid skal strikke børnetøj oppefra og ned. Jeg elsker i det hele taget oppefra-og-ned-konceptet og de iboende tilpasningsmuligheder, men IKKE når nakken og forsiden går lige langt ned. Det har Sanne luret, så ved hjælp af snedigt anbragte vendinger er nakken højere end forstykket.

Coming up: den dramatiske historie om sweateren, der blev elsket til døde. Bare rolig, alt tyder på en lykkelig slutning.


3 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Hi, Really great effort. Everyone must read this article. Thanks for sharing.

    ReplyDelete