Monday, June 23, 2008

Me too, en SAL (Snøvl ALong)

Fru Kvist er som bekendt ikke den hurtigste knallert på molen, når det gælder om at være med på det sidste nye strik. Udførelsen af diverse projekter tager som regel også længere end først antaget, så det er endnu ikke lykkedes mig at blive en del af en KAL. Nu har jeg imidlertid forelsket mig totalt i et sjal fra en KAL, nemlig SuperKarlas ønskekappe. Det ses i mange smukke udgaver, f.eks. her, her eller her.

Jeg har dekreteret anskaffelsesstop efter at to af mine strikkende veninder uafhængigt af hinanden har erklæret, at jeg har mindst 10 gange så meget garn på lager som de har. Det bekymrende er, at de på en eller anden måde vidste det, uden at de overhovedet har set mit lager. (Flash my stash? Ikke her! SABLE, Stash Acquisition Beyond Life Expentancy? øhm ja, i hvert fald hvis tempoet ikke sættes op, alternativt at jeg bliver 237 år).

Nå, men det gode ved et fornuftigt garnlager er jo, at der er garn til det meste. Og mon ikke der skulle være et par bundter denimfarvet Kauni?

Så er vi kørende. Som mange andre kan jeg konstatere at det er svært at stoppe, når man er i gang. Modsat mange andre kan jeg også se, at jeg bliver nødt til at fifle lidt med farverne. Ikke at sjalet skal være skakternet, eller på nogen måde regelmæssigt, men der skulle da gerne være lidt farvespil i det. Jeg begynder at forstå, hvorfor Vivian Høxbro hævder at dominostrik er vanedannende.

8 comments:

 1. Jeg synes Snøvl Along er helt i orden en gang imellem :) Man kan jo komme til at glemme noget strikketøj under en masse garn...

  ReplyDelete
 2. SABLE! Et af mine absolutte favoritudtryk - det må være et klart mål at komme derop. Det' sgu da rigdom.
  Jeg synes din SAL ser ret lovende ud - skønne denim-farver!
  KH Britt
  PS...der er adskillige projekter gennem tiden, hvor jeg ikke nåede på vognen - måske vi skal lave en opsamlings-SAL på et tidspunkt. Eller en fælles-SAL, hvor man kun må strikke Sidste års blogbasker - det' da noget...eller...noget...

  ReplyDelete
 3. Det ser lovende ud ! Jeg er ogsaa vild med dominostrik - det er saa hyggeligt.
  Med hensyn til garnlageret, saa skulle du overveje at finde nogle andre som du kan sammenligne dit lager med. Der er sikkert en enkelt eller fem der har mere end du ;-))
  kh
  Angelika

  ReplyDelete
 4. Vo intet vove, intet vinde. Godt det endte med en pige.

  Snøvl Along et fantastisk udtryk - vi kunne jo starte opsamlings KAL'en med at hækle bølgetæpper?

  SABLE er det ultimative mål, jeg kender et par stykker med hele kælderrum til garnlageret og fjernlager på arbejdspladsen.

  Skal du aldrig mere på FART (Fiber Acquisition Road Trip) til strikkecafé mere?

  ReplyDelete
 5. Godt udtryk, den skal jeg huske, er også selv medlem af den, både med GAAA, Green Gable og nu Fifi, har fuldstændig overset dem da de var igang alle steder. Den eneste jeg har nået er Karla. Nå, men dine farver er skønne, hvis jeg skulle lave en mere ville jeg også selv bestemme farveforløbet...

  ReplyDelete
 6. Jeg troede, jeg skulle strikke Super-Karla i nøjagtig samme farve....mit garn er kun nået fra lageret og ind i strikkekurven !

  KH Tina

  ReplyDelete
 7. Det kan man sagtens Hanne, eller under strikkebøgerne med alle de gode projekter.
  Opsamlings-SAL, god idé, Britt! Måske jeg skulle bidrage med Audrey...

  Du har ret Angelika, jeg så engang nogle billeder, der kunne slå de fleste. Gad vide om jeg kan finde dem igen?

  Pyh, Ulla, et helt bølgetæppe. På den anden side, en af min såkaldte veninder har sået tvivl om mine evner udi i hækling, så det kunne da være sjovt. Selvfølgelig skal jeg da på FART. Jeg troede det hed S*E*X*: Stash Enhancement Expedition

  Jette, jeg synes faktisk dit Karla er et af de flotteste jeg har set!

  ReplyDelete