Monday, August 4, 2008

Hjemme igen


Så har vi for en kort bemærkning ramt Østfyn igen, efter en dejlig uge i det nordvestjyske, nærmere bestemt Vorupør. Skønt sted at holde ferie, men ikke et sted jeg kunne tænke mig at bo fast. Fyldt med turister om sommeren, og, forestiller jeg mig, tæt på uddødt om vinteren.

Vi havde vejret med os; tre af dagene lå temperaturen på omkring de 28-30 grader, så de enester obligatoriske aktiviteter var at traske ned til stranden for at bade, at flytte havemøblerne efter solens stilling, samt at tage stilling til hvilken slags fisk vi skulle købe med hjem fra downtown Vorupør.

Dejlige dage, syntes ungerne, der tilbragte halvdelen af dagen i underhylere og den anden halvdel i badetøj.
Man kan dog godt blive kold, selv på en hed dag, når man konstant er første og ivrigste mand i vandet.
Der blev skam også tænkt på dem derhjemme:

Vi var hjemme lørdag sidst på dagen. Søndag blev brugt til at komme i orden efter ferien, men da vasketøjet begrænsede sig til sand- og solcremeindsmurte håndklæder, senge- og badetøj samt de ganske få tekstiler, vi anstændigvis måtte iføre os, når vi forlod matriklen, var det egentlig hurtigt klaret. Derfor blev vi ramt af et tilfælde af energi, og fik lavet en masse af de småting i huset, vi altid liiige mangler. Lister og en enkelt hylde blev monteret. Bryggerset fik lige en omgang LEAN, og selv om det ikke lykkedes at få smidt så meget ud som først antaget, er alting nu sorteret og anbragt efter logiske systemer (logiske for fru Kvist, that is, så lad os håbe det holder). Desuden er haven nu så have-agtig, at der både skal slås græs og luges ukrudt. Det klarede vi også lige i farten.

Idag har jeg derfor bevilget mig selv et let dag, hvor der må blogges, og læses andre blogge, samt strikkes. Jeg har noget, der gerne skulle være (tæt på) færdigt, inden Ravelympics starter lige om lidt. Desuden skal der lige pakkes et par tasker til familien, som i morgen drager på en kort visit til Ærø. Som de amatørsejlere vi er, tager vi færgen denne gang. Vi skal besøge gode venner i Marstal, som vi ser alt for lidt.

3 comments:

 1. Velkommen hjem - det lyder som en skøn ferie!!
  KH Britt

  ReplyDelete
 2. Ser ud til at I rigtig har hygget Jer og nydt ferien!!
  Marlene

  ReplyDelete
 3. Tak Britt, det var det! Men det er nu også dejligt at komme hjem (til internettet mm.).

  Velkommen til, Marlene. Det var en ferie vi vil huske med glæde.

  ReplyDelete