Friday, August 8, 2008

Træningsprogram

Nu hvor starten går til Ravelympics, kan jeg løfte sløret for det Kvistske træningsprogram.

 1. Valg af disciplin: Sweater Sprint (allerede her afsløres ukarakteristisk optimisme: Fru Kvist er absolut ikke sprinter af natur. Hendes største talent ligger i at komme ud af startblokken i fantastisk stil, hvorimod den mindste ujævnhed på banen er en trussel mod fuldførelse af præstationen (i virkeligheden burde jeg nok dyrke stafetløb for at øge minde chancer for at komme i mål). Mængden af WIPs (hvoraf ikke alle er dokumenteret på Ravelry) vidner om svært det er at nå over mållinien.

 2. Valg af objekt: Cobblestone til Helten. Også her udtryk for manglende realitetssans. Helten er, med egne ord, høj uden på nogen måde at virke ranglet, så vi er nok ude i noget XL. Til gengæld er der minimal montering, og det alene er næsten nok til at få fru Kvist til at hoppe ud i det med begge ben.

 3. Valg af garn: hvor heldigt, er allerede udvalgt og indkøbt. Shetlandsuld fra Garn.dk i isblå og jeansblå. Heltens eget valg, salt-og-pebereffekten inspireret af Annes version.

 4. Opmåling af Helten med henblik på at undgå omstart(er), en ikke helt ubetydelig opgave, jvf. punkt 2.

 5. Udarbejdelse af strikkeprøve med samme formål som punkt 4.

 6. Konstatering af, at indkøb af nye pinde til formålet ikke betragtes som doping. Heldigt, da en Addi Turbo 120 cm. er rar at have til det store bærestykke.

 7. Undersøgelse af, hvorvidt stærk lakrids er på dopinglisten, samt, hvis det er tilfældet, om man kan opnå dispensation hvis man kan dokumentere lavt blodtryk. (Alle ved at salmiaklakrids får blodtrykket til at stige, om man kan da ikke have atleter til at falde om i øst og vest pga. for lavt blodtryk, vel? Nu jeg får tænkt over det, bør indtagelse af lakrids faktisk være obligatorisk i forbindelse med deltagelse i Ravelympics.)

 8. Gennemgang af opskrift. Den er godt nok lang for en sweater, som alle hævder er meget simpel at strikke.

  Nå, over and out, maskerne slår jo ikke sig selv op...

7 comments:

 1. Så har jeg godt nok været mere parktisk i mit valg af sweater - den er nemlig til min niece som er en størrelse small ;-)

  ReplyDelete
 2. God vind! Det skal nok lykkedes ellers må gemalen jo overtage madlavning mm i Casa Kvist de næste 18 dage.

  Jeg er nøjes med en babysweater og er end ikke fundet min plads i startblokken.

  ReplyDelete
 3. Hhøhøhøhøhøhø..det kan jeg sgu genkende. Dårligt nok er Ravelympics startet og jeg er begyndt at tvivle på gennemførbarheden af mit projekt. Jeg mener pind 2,75 og vest til mig.......gyyyyyyssss....
  Men vi starter i flot stil, ja det gør vi!
  KH Britt

  ReplyDelete
 4. ....i øvrigt mener jeg bestemt at alle former for mad og fødeindtag, der kan øge strikketiden er absolut tilladt....lakrids, chokolade, cola og kaffe indregnet...
  Så må vi sove bagefter...
  ;-)) Britt

  ReplyDelete
 5. Jeg siger bare - se den her: http://www.youtube.com/watch?v=nOhJwx6geVE

  Vi ses med glødende pinde
  /Kirsten

  ReplyDelete
 6. Held og lykke med det store projekt, holder mig udenfor sport, også denne, men glæder mig til at se alle jeres færdige ting.

  ReplyDelete
 7. Velkommen til, Britta. Optimisme er godt, men realitetssans er tit mere praktisk!

  Tak, Ulla. Mon ikke du når babytrøjen?

  Britt dog, hvor er din selvtillid? Hvis jeg skulle satse min sidste tier på een atlet, så blev det altså dig! Og husk, du skal hverken strikke ærmer eller sy dem i (min hadedisciplin nr. 1). Så bare fat i stimulanserne og afsted!

  Kirsten, sådan en må vi da også have lavet!

  Jette, jeg har ikke udmærket mig i en større sportsbegivenhed siden jeg som ca. 10-årig vandt guld i højdespring og bronze i 800-meterløb ved en 4-skoleturnering, og jeg tror heller ikke jeg får chancen, så derfor er jeg med!

  ReplyDelete