Sunday, September 7, 2008

Barda


Ældste, der som mange andre 6-årige drenge elsker at rende rundt og spille helt med sværd og skjold, har været så heldig at blive inviteret med en ven til Barda i dag.

Det kræver selvfølgelig både udstyr og attitude:


Kondiskoene falder ikke helt ind i stilen, og kappen er en Fru Kvist syede til et Batmankostume for år tilbage, men hvad gør det når man skal ud og kæmpe mod de onde og lige har fået et nyt sværd?


3 comments:

 1. Jeg tror han har haft en superdag...vi har kunnet høre orkerlyde, elverhvin og jeg ved ikke hvad hele dagen...og vi kom til at køre forbi parkeringspladsen...hold da lige op med biler og mennesker...og vejret har da været super...Du får sikkert en MEGET træt dreng hjem.

  ReplyDelete
 2. Han har da i den grad både "looks and attitude" lige for det skal være!!
  Og der er billede af fru Kvist - så ved jeg hvem jeg skal kigge efter....:-)
  KH Britt

  ReplyDelete
 3. Anne, han have en super dag! Havde deltaget i store slag, hilst på Tim og Signe fra børnetv, købt en daggert for sine medbragte lommepenge og lugtede lidt af ork. Hvad mere kan man ønske sig?

  Britt, han var så klar! Jeg ved ikke om billedet bliver, er ikke vild med at møde mit eget åsyn hver gang jeg er på men hvis det hjælper nogen til at genkende mig i Silkeborg, så tjener det da et formål.

  ReplyDelete