Sunday, November 30, 2008

Nyt om hårmode

...et emne der hidtil har været noget overset her på kanalen. Fru Kvist stoler 100 % på sin frisør, og finder derfor ikke grund til at følge med på frisuremodefronten. Det må helt klart være hendes opgave. Nu er der imidlertid en god anledning til at kaste et blik på de nyeste hårtrends:

Model: yngsteøglen, 4 år.
Hårkunstner: yngsteøglen, 4 år

Kors! I det mindste nåede vi den rituelle fotografering i børnehaven inden den entreprenante unge dame greb til saksen.

11 comments:

 1. Min frisør fortalte mig i lørdags, at page er trendy og selv unge piger er med på den. Yngsteøglen er vist på forkant med moden :-)

  ReplyDelete
 2. skidt pyt, det vokser ud igen...og så er der da noget at skrive om i konfirmationssangen ;-)

  ReplyDelete
 3. Naa, nu er din ogsaa kommet i den alder haha, vi har ogsaa vaeret igennem den saa velkommen i klubben. Page er ioevrigt inn, og saa kan en tur hos frisoeren blive en god kalendergave.
  Ih de dejlige unger.

  ReplyDelete
 4. Åh ja, jeg glemmer aldrig den dag ældsteøglen besluttede sig for at "klippe regnbuer" i sit hår!
  Hmmm, faktisk er det sket to gange og altid lige omkring jul, så jeg må vist hellere gemme saksene ekstra godt væk, da jeg nu har en mellemøgle i den klippedygtige alder ;-)

  ReplyDelete
 5. Ulla, problemet er, at hun havde en ret nuttet page inden. Når hun bliver klippet står jeg altid og råber, at det ikke må klippes skråt i siderne a la 70´er grydefrisure. Nu har ungen selv klippet den ene side skrå, et ordentligt hak i pandehåret og en en stor tot af i nakken. Hvis konceptet skal sælges som mode må det vist være en slags grunge / post-punkstil.

  Nemlig, Anne, det er vi også nået frem til.

  Lin, det var da en god idé. Nu har Farmor, der hentede den lille forbryder i dag netop ringet og sagt at hun har klippet lidt damage control, så må vi se om det er nok.

  Regnbuer, den var da ny, Julie. Det er bare svært at holde dem helt væk fra sakse i denne søde juletid. Jeg tror nu også der har været så meget opstandelse, at det varer lidt før hun forsøger sig igen. En kollega fortalte lige om en der havde klippet sin dukke og derefter sin lillebror. Måske er det bare en fase de skal igennem. Måske er den overstået nu...

  ReplyDelete
 6. Ha! - det har min yngsteøgle også gjort for ganske få måneder siden - resultatet var nogenlunde det samme....og ja - hun endte med at blive skrå i begge sider.
  Tør slet ikke tænke på hvis de to yngsteøgler skulle lege sammen.....
  Knus,
  Britt

  ReplyDelete
 7. Britt, det må da prøves, sådan bare for eksperimentets skyld. Jeg lægger gerne hus til (og gemmer mine sakse).

  ReplyDelete
 8. Jeg tager dig på ordet den dag vi kommer i nærheden af Nyborg!
  Så er du advaret......
  ...at det kan tage sin tid er en helt anden sag...
  Knus,
  Britt

  ReplyDelete
 9. Åh, hi-hi. Det ER altså noget de bare skal prøve, de søde øgler! Min ældste udførte som 5-årig mængderabat, og klippede både lillesøsters "duller" (små, søde, krøllede minirottehaler) af og ordnede børnehave-venindens næsten-ned-til-numsen-lange hår, men kun i den ene side... ;-)
  Marlene

  ReplyDelete
 10. Super, Britt. Jeg bager en kage. Så kan vi strikke mens de yndige små leger frisørsalon.

  Knus
  Lise

  ReplyDelete
 11. Marlene, alle fortæller mig at det er en fase de skal igennem, så der er nok ikke meget andet at gøre end at gemme det til konfirmationssangen. Hvad mon venindens forældre sagde? Ses vi i aften?
  Lise (fru Kvist)

  ReplyDelete