Sunday, May 16, 2010

Survival kits

Heltens:
Mit:

For læsere af denne blog fordrer mit kit nok ikke så megen forklaring. Det var, hvad der skulle holde mig fra at blive skør, den gang det forlød, at vi skulle køre i bus fra Lissabon til København. Et strikketøj, læsestof (lidt semifagligt og en roman), så er man da ikke helt fortabt, vel? Farvekoordinationen er tilfældig!
Helten hævder at kunne løse næsten ethvert problem med hvid uelastisk sportstape. Derfor har vi altid en rulle med ud at rejse. Visse mennesker mener, at gaffatape tjener samme formål, men de har nok aldrig stået et øde sted og skulle have tapet en brækket tå eller en hullet højre pegefinger som følge af...ja gæt selv.
Atlanterhavstopstykket på billedet er MIT, mit som i "jeg er helt ligeglad med at modellen klæder min søster helt formidabelt og farven står perfekt til hendes øjne". Nu er det min tur!

4 comments:

 1. Selvfølgelig er det dit Topstykke - måske kommer det til at bo hos din søster, men pyt med det, så længe du ved at det er dit ;-)))

  Jeg fortrækker iøvrigt din nødhjælpspakke ! Garn kan bruges til ting som tape ikke kan klare. Med mindre man fortrækker at tape en legekammerats kamera fast til overtøjet i stedet for at snuppe garn og en elpisker for at lave en snor, så knægten kan ha´ kameraet om halsen. Jeg tror ikke at han havde turde tage på ferie sammen med os engang til, hvis vi havde brugt tapen ;-))

  ReplyDelete
 2. Gu' er det da din tur. Den smukke blå farve kommer også til at klæde dig fantastisk!! Og du har dælme fortjent den!
  Knus,
  Britt

  ReplyDelete
 3. Tja, du kommer nok til at finde dig i at topstykket bliver laant ud med eller uden dit samtykke, men saa laenge det hedder "jeg afleveres igen" kunne det maaske.......(eller hvad med at strikke et til hende til jul???????????)
  Hvad noedhjaelpskit angaar hopper jeg med paa dit. Kedeligt at laese tape, og strikke med det??????

  ReplyDelete
 4. Flot blå farve til dit Topstykke. Spændende at se, når den bliver færdig.

  ReplyDelete