Monday, September 20, 2010

Grå, øhhh sagde du grå????

Jeg er lige blevet færdig med en trøje til yngsteøglen. Hun har selv valgt såvel model som farve. Alt andet ville også være spild, for damen nedværdiger sig ikke i at gå med noget, hun ikke selv har valgt, eller i hvert fald godkendt. Hendes stil kan bedst betegnes som Pippi Langstrømpe møder spåkone, for der er godt med farver og striber, jo flere slags jo bedre, og helst kombineret med smykker og tørklæder og i det hele taget godt med bling-bling. Derfor kom dette valg noget bag på mig:

Lige pludselig forlyder det, at prinsesselook og farven lyserød er yt (men ikke pink, som det fremgår). Modellen er Sannes skønne Linnea, som jeg selv har i voksenmodellen, og garnet er supersoft i en farve, der så vidt jeg husker hedder Silver. Garnet er der kun godt at sige om, og farven er lækker: blød lys grå med en masse spil i. Egentlig var det indkøbt til en cardigan til mig selv, men hvem kan stå for store bedende barneøjne, når øjnenes ejer ønsker sig en håndstrikket trøje. Desuden har Helle nok mere af det. Skal vi lige tage et billede uden Øgle, det falder mig ind at det omhyggeligt draperede tørklæde skjuler den fine halsudskæring, der er lavet med venderækker:

Faktaboks:
Model: Linnea fra Rasmilla
Garn: 242 g. supersoft i farven Silver fra Holst Garn
Pinde: Knit Picks Pro 4 og 4½
Ændringer: Kun at jeg strikkede ærmerne frem og tilbage, fordi jeg ikke kan strikke jævnt nok på 4 pinde.
Hot or not? Superhot, måske jeg selv skulle have en mere?

Det falder mig pludselig ind, at jeg mangler at lægge såvel den, som flere andre projekter ind på Ravelry, selv om jeg har præsenteret dem her. Måske man lige skulle tage sig sammen?

9 comments:

 1. Det ville jeg heller ikke kunne stå for - hun har da også et fantastisk blik af den helt særlige, viljestærke slags. Fed trøje som ser rigtig fin ud på hende.
  Her i huset gælder det samme: går kun med det hun selv har valgt - men der er alligevel ingen garanti for at det strikkede bliver brugt......meeen jeg strikker dog videre alligevel...
  KH Britt
  .....der glæææder sig vildt til lørdag!

  ReplyDelete
 2. Den trøje er bare så flot. Jeg har også en selv. Farven er super flot.

  ReplyDelete
 3. Jeg har rigtig meget mere af den skønne grå - så du siger bare til :o)
  Under alle omstændigheder var det godt, at datteren fik sin Linnea. For den er da bare helt i top super lækker !! Måske jeg lige skulle vise den til hende, jeg deler bolig med ...Hende som bare ikke kan se det store hit i mors hjemmestrik sådan lige for tiden ....

  Kh. Helle

  ReplyDelete
 4. Nøj, hvor er den bare superflot til hende, og netop den grå indbyder til masser af bling bling til at sætte til.

  ReplyDelete
 5. Kender alt til det med de "store" piger, der ikke længere vil nedværdige sig til at gå med pinligt og barnligt (!) prinsesse-lyserødt tøj.
  Emilie er lige fyldt 8 - og allerede for et år siden var der ønsker om sort og mørkebrunt tøj.

  ??? Brunt ???


  ;)

  ReplyDelete
 6. Den er fin. Ak ja de pigebørn, de skulle vel aldrig have arvet stædigheden fra moderen.

  ReplyDelete
 7. Saa er hun ogsaa kommet i den periode hvor lyseroedt er for "patteboern"? Den ser rigtig flot ud, og hun er da sej i den. Sin helt egen stil, det kan jeg lide hihi.
  Tak for komplimenterne. Hvis ikke du har bogen scanner jeg gerne.

  ReplyDelete
 8. Tusind tak for alle de søde kommentarer til såvel datter som trøje!

  ReplyDelete