Sunday, January 27, 2013

I småtingsafdelingen


Som tidligere nævnt går det ikke for godt med strikningen lige pt. Sådan et jobskifte fylder, især når man starter på det ene mens man forsøger at afslutte det andet pænt. Godt det er slut på fredag. Så er det, man kan ty til babytøj, hurtige resulater, det er noget vi kan lide! Også jeg har anskafftet All you Knit Is Love (og efterfølgeren Knit for Your Kid). Jeg er faldet for den lille vest med perlemønster, den er superenkel og rigtig sød når den kommer på. Den kan også få ærmer, bare ikke når den bliver strikket i sidste sekund.

Faktaboksen:
Model: Vest med perlemønster fra Susie Haumanns All You Knit is Love
Str. 12-18 måneder
Materiale: 48 g. Supersoft i farven Clementine
Pinde: Knit Pick Pro nr. 3
Hot or Not? Yndig model, dejligt meditativ at strikke. Yngsteøglen ønsker sig en, og den kan vel ikke være så svær at skalere?

Og nej, jævnfør mine tidligere betragtninger over farven orange, det er ikke en hadegave. Den er kærligt ment og beregnet til en lille pige i en familie, der bevæger langt mere i den gyldne ende af farveskalaen end jeg gør. Jeg har også strikket en rød i Sannes smukke Luxusgarn, men den glemte jeg at fotografere, før den blev overrakt til min kollega. Heldigvis har jeg lige i går modtaget en MMS, hvor det yndige 4 uger gamle barn optræder i vesten (der nærmest er en kjole lige nu) til sin oldemors runde fødselsdag. Jeg tror den er godkendt. I hvert fald blev moderen så begejstret ved overrækkelsen, at hun gav fru K en kæmpekrammer, uden at bemærke, at jeg var i færd med at hælde te op. Det kan være farligt, sådan noget strikkeri.

Nu  vi er ved babystrik, er der en anden ting jeg heller ikke har fået vist frem, selv om det er længe siden den blev færdig og afleveret. Vest med snoning fra samme bog, strikket i bløde Coast fra Holst Garn.


 Moderen elsker lilla og datteren er for lille til at protestere, så farvevalget var let nok.

Faktaboksen:
Model: Vest med Snoninger fra Susie Haumanns All You Knit is Love
Str. 6-12 måneder (Så vidt jeg husker, det er lidt tid siden)

Materiale: 56 g. Coast i farven Wisteria strikket dobbelt
Pinde: Knit Pick Pro nr. 4
Hot or Not? Jeg elsker stort set alt hvad der har snoninger, og vil helt sikkert strikke flere. Desuden mener sønnen, at mønsteret må kunne overføres til et påfugleblåt halstørklæde.

Over and out, ungerne siger vi skal se håndboldfinale. Hvis sandheden skal frem er Fru Kvist ikke synderligt interesseret (selv om jeg ønsker "vores drenge" alt det bedste), men hvem siger nej til lidt uforstyrret strikketid, kun afbrudt af de to små selvbestaltede håndboldeksperters kommentarer og gode råd til spillerne?

5 comments:

 1. Fine småting du har lavet. Det er nogle rigtig søde modeller der er i de 2 bøger.

  ReplyDelete
 2. Den vest er nemlig rigtig fin til små og større piger. Så igang med at regne om til en større størrelse. Størrelsen er vist rigtig, yngstearvingen kan stadig passe den ;-)

  ReplyDelete
 3. Jammen saa god haandboldsfritid hihi. flotte ting du der har lavet. Den bog tror jeg liiiige jeg maa kigge lidt i naar jeg kommer hjem.

  ReplyDelete
 4. Hvor er de fine! Små veste kan små børn ikke få for mange af.
  Og orange er slet ikke så tosset en farve - især ikke som kontrast (siger hende, der igen igen igen har sin Mandarin farvede Pine på)....

  ReplyDelete
 5. Hvor er du god til at strikke, det ser utroligt flot ud det hele! Og rigtig fine farver :-)

  ReplyDelete