Saturday, January 19, 2013

Kvist & Co proudly present...

the next generation...

Det er, efter et par forsøg, lykkedes mig at få Yngsteøglen til at falde i gryden som barn. Det er ikke kun min fortjeneste, søde Ghita, der holder hyggelige strikkecafeer i Nyborg har også sin del af æren. Det er bare så hyggeligt at være 8 år og strikke med en masse damer, der synes man er sød & dygtig, samtidig med at der er disket op med diverse lækkerier. Desuden har hun fået øjnene op for et par norske herrer, der synger meget grimt (jf. DR´s Juleshow), men strikker sjove ting. Ved fælles anstrengelser er vi ved at fabrikere en Arne & Carlos-dukke. Fru Kvist strikker dukken, og datterbarnet leverer noget tøj. Til de særligt interesserede kan jeg oplyse, at et tørklæde i papegøjefarvet Kauni aktuelt er på pindene. Dukken entrer verden iført røde trusser og et multifarvet tørklæde. Det er da en start.

Her er Damens første værk: stribede pulsvarmere  med pynteknapper. Strikket i en rest Karisma fra Garnstudio og på pind 4 (pinde af ukendt mærke, men de er pink med gule ænder på enderne, indkøbt på et venindebesøg i Randers. Man skal aldrig gå ned på udstyret.)

Om hun er stolt? Det kan I bande på, men ikke helt så stolt som moderen...

9 comments:

 1. Uha, nu skal du til at dele lageret ;-)) Det er nogle flotte pulsvarmere hun har strikket og jeg glæder mig til at se jeres fællesprojekt.
  Det næste hun skal lære er at passe bloggen, så hun kan træde til når mor svigter ;-))
  strikkeglade hilsner

  Angelika som har nydt at dele lageret med sønnen, dengang han var lille og elskede at nørkle sammen med mor

  ReplyDelete
 2. Nej hvor laekkert. Jeg proever stadigt ihaerdigt at faa mine doetre til at falde i, men de vil hverken strikke eller gaa i hjemmelavet, saa jeg er lidt paa den. Eneste ulempe som Angelika saa soedt skriver, saa skal du til at dele lager av av av.

  ReplyDelete
 3. Det er vildt sejt. Jeg, der kun har 3 drenge, der aldrig har interesseret sig for nogen form for håndarbejde, er selvfølgelig ved at dåne af misundelse.
  Sig til hende, at det er nogle ualmindeligt fine pulsvanter og at hun er superdygtig.

  ReplyDelete
 4. Tillykke! Så er næste generation og en arving til garnlageret sikret :-D Glæder mig til at se en Arne og Carlos dukke. Jeg tager lige D med næste gang, så hun også kan falde i gryden...

  ReplyDelete
 5. Du kan godt hilse hende og sige at hun er sej, det er flot lavet.
  Bare det var min der kunne fatte lidt interesse for håndarbejde.

  ReplyDelete
 6. Kære Angelika, den unge dame er allerede begyndt at udse sig garn til de næste projekter i den lokale garnbiks, men hvis det skulle gå så galt har jeg vist lager nok til to.

  Lin, det tog også et par forsøg og hvem ved hvor længe det holder. Lige nu er det bare hyggeligt.

  ReplyDelete
 7. Tak Susanne, også fra Yngste! Ud fra mit begrænsede datagrundlag (1 af hver) vil jeg så til gengæld sige at drenge er lettere at have med at gøre på så mange andre punkter.

  ReplyDelete
 8. Ulla, ved fælles hjælp skal vi nok få hende dyppet. Dukken er gået lidt i stå da sammensyningen mellem benene driller. Dog er dukken start i besiddelse af et halstørklæde.

  ReplyDelete
 9. Jette, jeg skulle sige tak fra damen. Noget har din datter da fattet med den flotte julegave du fik!

  ReplyDelete